Jauhelihakastike

Tattakai kevyempää tulee kun käyttää mahd.

vähärasvaista jauhelihaa ja kermankin vaihtaa kevyempään...

meillä ei sattunu kaapissa olemaan kuin nämä niin siksi näistä aineista......

ruskista jauheliha, mausta makusi mukaan.

Lisää pastakastike ja kerma.

Lämmitä kastike, älä anna hirveesti kiehua...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 1000g2992kcal228.5g0g233.3g0g
Pastakastike Raguletto, annos 100g667g367kcal13.3g43.3g16.7g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl333g283kcal4.7g14.7g23.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4000g7283kcal493g116g546.6g0g
Valittu annoskoko2000g3642kcal246.5g58g273.3g0g
Annoskoko puolitettuna1000g1821kcal123.3g29g136.7g0g
Arvot/100g100g182kcal12.3g2.9g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275071