Kaurateeleipä

Sekoita kuivat ainet ja raastettu juusto.

Lisää öljy ja maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Älä vaivaa.

Taputtele pellille 5 pientä leipää, n. 1cm paksuisia.

Tee haarukalla reikiä ja puolita taikinapyörällä tai veitsellä.

Paista 225c uunissa n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1312g4459kcal183.6g734.4g87.9g144.3g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl3279g11475kcal459g2098.4g101.6g180.3g
Juusto Oltermanni 17%1639g3557kcal491.8g0g278.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3279g1082kcal108.2g160.7g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g328g2951kcal0g0g327.9g0g
Leivinjauhe 164g288kcal8.5g62g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g47625kcal2502.2g6111g1592.2g650.8g
Valittu annoskoko10000g23813kcal1251.1g3055.5g796.1g325.4g
Annoskoko puolitettuna5000g11906kcal625.6g1527.8g398.1g162.7g
Arvot/100g100g238kcal12.5g30.6g8g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163374