Jauhelihaperunalaatikko

Tässä reseptissä on käytetty:
* Atria naudan jauheliha (rasvaa enintään 17%) 400g
* Rainbow peruna-sipuli sekoitusta (pakaste) n. 415g
* Apetit kesäpöytä kasvissuikaleet (pakaste) 250g
* Flora kevyt ruoka 7% 2,5dl
* oman maun mukaan suolaa ja pippuria

Valmistu:
Ruskista jauheliha pannulla.

Lado uunivuokaan perunasipuli-sekoitus, kasvissuikaleet ja ruskistettu jauheliha.

Lisää oman maun mukaan mausteita esim.

suolaa ja pippuria.

Kaada päälle ruokakerma.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Axelle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, Atria3008g6917kcal571.4g0g511.3g0g
Rainbow perunasipulisekoitus3120g2028kcal49.9g468g3.1g43.7g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g1880g771kcal26.3g152.3g5.6g0g
Flora kevyt ruoka 7%1880g1598kcal18.8g84.6g131.6g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g38g64kcal3g12g0.3g0g
Suola, annos 3g75g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g22756kcal1338.8g1433.8g1303.8g87.4g
Valittu annoskoko10000g11378kcal669.4g716.9g651.9g43.7g
Annoskoko puolitettuna5000g5689kcal334.7g358.5g326g21.9g
Arvot/100g100g114kcal6.7g7.2g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95625