Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g77g61kcal14.5g0g0.8g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g44g153kcal0.9g1.3g15.7g0g
Emmental juustoraaste, lidl37g137kcal10.8g0g10.4g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g44g149kcal0.9g1.3g15.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana402g1000kcal54.2g5.2g84.4g0g
Valittu annoskoko201g500kcal27.1g2.6g42.2g0g
Annoskoko puolitettuna101g250kcal13.6g1.3g21.1g0g
Arvot/100g100g249kcal13.5g1.3g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213