Toscapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vauhojen joukkoon 1 ruokalusikallinen leivinjauhoja.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoroin jauhot, rasva ja kerma.

Paista noin 14 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Tee sillä välin täyte.

Sulata rasva, lisää sokeri , mantelit, vehnänauho ja kerma.

Levitä päällys piirakan päälle ja paista vielä noin 10 minuuttia tai niin pitkään, että kuorrute on hiemanruskettunut
Resepti toimiin myös niin, että korvaat pohjan ja kuorutteen kerman vaikka appelsiinimehulla, miksiks ei jollain muullakin hedelmämehulla.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu6g7.6kcal0.7g0g0.5g0g
Sokeri 383g1553kcal0g382.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 488g1673kcal49.7g341.3g5.9g17.1g
Kahvikerma hyla Valio150g210kcal4.4g6.5g18g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 300g2127kcal1.1g0g240g0g
Mantelilastu (A la meira)255g1530kcal61.2g16.8g137.7g0g
Voi 150g1088kcal1.8g0.6g122g0g
Sokeri 255g1035kcal0g254.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g18652kcal244g2046g1049g36.4g
Valittu annoskoko2016g9326kcal122g1023g524.5g18.2g
Annoskoko puolitettuna1008g4663kcal61g511.5g262.3g9.1g
Arvot/100g100g463kcal6.1g50.7g26g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336861