Kaalisörsseli (VHH)

Paista jauheliha
kuullota kaali ja sipuli kevyesti paistinpannulla voissa
kuori ja pilko 2 porkkanaa
sekoita vuoassa tai padassa ainekset keskenään
sekoita mausteet veteen ja kaada sekaan (vaihtoehtoisesti voit maustaa jauhelihan ja kaalin paistettaessa)
Paista uunissa, noin 175 asteessa, 1,5 - 2 tuntia tai jopa pidempään.

Mitä kypsempää sen parempaa :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Tiinalehtola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali134g28kcal1.6g4.6g0.3g2.8g
Hirvenjauheliha oma saalis45g50kcal9.8g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)4.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi4.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana405g203kcal23.2g11.2g7.2g6.6g
Valittu annoskoko203g102kcal11.6g5.6g3.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna101g51kcal5.8g2.8g1.8g1.7g
Arvot/100g100g50kcal5.7g2.8g1.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213407