Rahka-vaniljavaahto ja marjat

Vaahdota vaniljakastike.

Lisää joukkoon sekoittaen rahka ja makeutusaine sekä vaniljasokeri.

Laita kerroksittain marjoja ja rahka-vaniljavaahtoa korkeaan lasiin tai läpinäkyvään kulhoon.

Kaunista!
Nauti!
Halutessasi voit käyttää marjojen tilalla myös hedelmiä.

Pinnan voi koristella esim 1 tl Marianne-rouhetta tai muutamalla lastulla suklaata!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Markelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio1500g975kcal150g63g4.5g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)500g950kcal22.5g80g60g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 6g24kcal0.2g5.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4044g4027kcal345.4g329.2g129g0g
Valittu annoskoko2022g2013kcal172.7g164.6g64.5g0g
Annoskoko puolitettuna1011g1007kcal86.4g82.3g32.3g0g
Arvot/100g100g100kcal8.5g8.1g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160002