Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g66g11kcal1.2g1.4g0.1g0g
Vesi73g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g29g99kcal0.6g0.9g10.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g37g102kcal6.9g0g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana409g425kcal17.4g4.6g36.6g0g
Valittu annoskoko204g213kcal8.7g2.3g18.3g0g
Annoskoko puolitettuna102g106kcal4.4g1.2g9.2g0g
Arvot/100g100g104kcal4.3g1.1g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390102