Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g300g1052kcal15g210.3g18g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g300g421kcal16.5g57.1g13.5g0g
Vispikerma Flora 20%300g661kcal9g15g60.1g0g
Sokeri 15g61kcal0g15g0g0g
Mansikka 1052g489kcal5.3g88.3g2.1g20g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka75g29kcal0.8g7.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4086g5424kcal93.2g785.6g187.4g40g
Valittu annoskoko2043g2712kcal46.6g392.8g93.7g20g
Annoskoko puolitettuna1021g1356kcal23.3g196.4g46.9g10g
Arvot/100g100g133kcal2.3g19.2g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133397