Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1167g1937kcal221.7g0g116.7g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g152g486kcal13.7g78.9g9.1g13.7g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 584g374kcal18.7g28.1g20.4g0.1g
Kananmuna kuoreton 146g208kcal18.2g0.4g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4096g6010kcal544.6g214.8g322.4g27.6g
Valittu annoskoko2048g3005kcal272.3g107.4g161.2g13.8g
Annoskoko puolitettuna1024g1503kcal136.2g53.7g80.6g6.9g
Arvot/100g100g147kcal13.3g5.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214110