Jauhelihakeitto (karppi)

Ruskista jauheliha ja mausta se. Kiehauta vesi ja lisää kasvikset.

Lisää kypsä jauheliha ja mausta esimerkiksi lihaliemikuutiolla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g66g112kcal13.1g0g6.6g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka47g16kcal1.3g2.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana413g256kcal28.8g4.4g14.2g0g
Valittu annoskoko206g128kcal14.4g2.2g7.1g0g
Annoskoko puolitettuna103g64kcal7.2g1.1g3.6g0g
Arvot/100g100g62kcal7g1.1g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213690