Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g788g630kcal149.6g0g7.9g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g450g1575kcal9g13.5g162g0g
Emmental juustoraaste, lidl383g1408kcal110.9g0g107.1g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g450g1530kcal9g13.5g157.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4140g10285kcal557g54g869g0g
Valittu annoskoko2070g5143kcal278.5g27g434.5g0g
Annoskoko puolitettuna1035g2571kcal139.3g13.5g217.3g0g
Arvot/100g100g248kcal13.5g1.3g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213