Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha73g121kcal13.9g0g7.3g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 16g35kcal2.5g0.1g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g34g10kcal0.2g2g0.1g0.8g
Pasta, Pirkka Gnocchi31g113kcal3.8g23.5g0.3g1.1g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana416g566kcal41.2g52.6g21g4.4g
Valittu annoskoko208g283kcal20.6g26.3g10.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna104g142kcal10.3g13.2g5.3g1.1g
Arvot/100g100g136kcal9.9g12.6g5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147519