Jauhelihaperunalaatikko

Tässä reseptissä on käytetty:
* Atria naudan jauheliha (rasvaa enintään 17%) 400g
* Rainbow peruna-sipuli sekoitusta (pakaste) n. 415g
* Apetit kesäpöytä kasvissuikaleet (pakaste) 250g
* Flora kevyt ruoka 7% 2,5dl
* oman maun mukaan suolaa ja pippuria

Valmistu:
Ruskista jauheliha pannulla.

Lado uunivuokaan perunasipuli-sekoitus, kasvissuikaleet ja ruskistettu jauheliha.

Lisää oman maun mukaan mausteita esim.

suolaa ja pippuria.

Kaada päälle ruokakerma.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Axelle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, Atria63g144kcal11.9g0g10.6g0g
Rainbow perunasipulisekoitus65g42kcal1g9.7g0.1g0.9g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g39g16kcal0.5g3.2g0.1g0g
Flora kevyt ruoka 7%39g33kcal0.4g1.8g2.7g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.8g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana416g474kcal27.8g30g27g1.8g
Valittu annoskoko208g237kcal13.9g15g13.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna104g118kcal7g7.5g6.8g0.5g
Arvot/100g100g114kcal6.7g7.2g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95625