Valkosipuliperunat

Lado viipaloidut perunat, sipuli ja valkosipuli voideltuun vuokaan.

Mausta sitruunapippurilla ja kaada kerma/vesi päälle.

Paista uunissa 200asteessa noin 50minuuttia välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g105g63kcal1.6g13.6g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.5g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl60g51kcal0.8g2.6g4.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3g27kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana417g309kcal6.4g37.2g14.6g2.6g
Valittu annoskoko209g154kcal3.2g18.6g7.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna104g77kcal1.6g9.3g3.7g0.7g
Arvot/100g100g74kcal1.5g8.9g3.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268024