Tomaattikeitto

1. Kuullota murskatut/palastellut valkosipulinkynnet ja palasteltu sipuli oliiviöljyssä.

2. Lisää sekaan pieneksi kuutioidut tomaatit (poista kova keskusta), mausteet ja vesi.

3. Anna kiehua hiljalleen 15-20 minuuttia.

4. Soseuta sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Tomaatti 73g17kcal0.4g2.5g0.2g1g
Kasvisliemikuutio 1.6g4.9kcal0.2g0.2g0.4g0g
Sokeri 0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 117g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana417g75kcal1.8g8g3.2g2.4g
Valittu annoskoko209g38kcal0.9g4g1.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna104g19kcal0.5g2g0.8g0.6g
Arvot/100g100g18kcal0.4g1.9g0.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96781