Toscapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vauhojen joukkoon 1 ruokalusikallinen leivinjauhoja.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoroin jauhot, rasva ja kerma.

Paista noin 14 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Tee sillä välin täyte.

Sulata rasva, lisää sokeri , mantelit, vehnänauho ja kerma.

Levitä päällys piirakan päälle ja paista vielä noin 10 minuuttia tai niin pitkään, että kuorrute on hiemanruskettunut
Resepti toimiin myös niin, että korvaat pohjan ja kuorutteen kerman vaikka appelsiinimehulla, miksiks ei jollain muullakin hedelmämehulla.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.1g17kcal0.5g3.6g0.1g0.2g
Kahvikerma hyla Valio1.6g2.2kcal0g0.1g0.2g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 3.1g22kcal0g0g2.5g0g
Mantelilastu (A la meira)2.7g16kcal0.6g0.2g1.4g0g
Voi 1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g194kcal2.2g21.6g11g0.4g
Valittu annoskoko21g97kcal1.1g10.8g5.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g49kcal0.6g5.4g2.8g0.1g
Arvot/100g100g459kcal5.2g50.9g25.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336861