Paremmat joulutortut

Sulata taikinalevyt ja jaa jokainen kahtia.

Voitele kananmunalla.

Laita keskelle ensin reilu nokare vanilijarahkaa (voit toki kokeilla myös rommi-rusina tai omena-kaneli-rahkaa) ja sen päälle hiukan pienempi keko luumuhilloa.

Paista 225 asteessa n. 10-15 min. (taikinapakkauksen ohjeen mukaan)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai lehtitaikinalevy ilman täytettä13g48kcal0.8g4g3.2g0.1g
Valio maustettu rahka, vanilja5.2g8.3kcal0.4g0.8g0.4g0g
Luumumarmeladi, Tähtitorttu, 20g3.1g4.6kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g122kcal2.4g11.8g7.2g0.2g
Valittu annoskoko21g61kcal1.2g5.9g3.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g30kcal0.6g3g1.8g0.1g
Arvot/100g100g285kcal5.6g27.7g16.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150640