Paistetut sipulit

Paista pilkotut sipulit öljyssä, lisää valkoviinietikka, hunaja ja mausteet ja anna hautua.

Lisää maapähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g8.2g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)8.2g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Maapähkinä 2.7g16kcal0.7g0.4g1.2g0.4g
Neito Sitruuna Mausteöljy, 1 rkl, 13,5 g (Neito), annos 13.5g0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.8g0.2kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g58kcal1.8g3.2g4g1.2g
Valittu annoskoko21g29kcal0.9g1.6g2g0.6g
Annoskoko puolitettuna11g15kcal0.5g0.8g1g0.3g
Arvot/100g100g136kcal4.2g7.5g9.3g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153474