Jauhelihakastike

Tattakai kevyempää tulee kun käyttää mahd.

vähärasvaista jauhelihaa ja kermankin vaihtaa kevyempään...

meillä ei sattunu kaapissa olemaan kuin nämä niin siksi näistä aineista......

ruskista jauheliha, mausta makusi mukaan.

Lisää pastakastike ja kerma.

Lämmitä kastike, älä anna hirveesti kiehua...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 11g33kcal2.5g0g2.6g0g
Pastakastike Raguletto, annos 100g7.3g4kcal0.1g0.5g0.2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl3.6g3.1kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g80kcal5.4g1.4g6.2g0g
Valittu annoskoko22g40kcal2.7g0.7g3.1g0g
Annoskoko puolitettuna11g20kcal1.4g0.4g1.6g0g
Arvot/100g100g183kcal12.4g3.2g14.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275071