Sellerisalaatti

Selleri pilkotaan n sentin paloiksi.

Sipuli kuutioidaan pieniksi paloiksi.

Kaikki aineet yhdistetään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Raus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka18g1.9kcal0.2g0.2g0g0.2g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g2.6g24kcal0g0g2.6g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g52kcal0.4g0.6g5.2g0.4g
Valittu annoskoko22g26kcal0.2g0.3g2.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g13kcal0.1g0.2g1.3g0.1g
Arvot/100g100g119kcal0.9g1.4g11.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468706