Naurisgratiini

Kuori ja paloittele nauriit, keitä ne pehmeiksi.

Asettele uunivuokaan, lisää päälle suola, kerma ja juustoraaste.

Gratinoi ½ tuntia, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Minnari65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauris 16g4.3kcal0.2g0.7g0g0.3g
Kuohukerma,valio,2dl3.1g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g3.1g12kcal0.9g0g0.9g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g54kcal2.4g1.6g4g0.6g
Valittu annoskoko22g27kcal1.2g0.8g2g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g14kcal0.6g0.4g1g0.2g
Arvot/100g100g124kcal5.5g3.7g9.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211542