Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.3g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g1.6g5.2kcal0.1g0.8g0.1g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 6.3g4kcal0.2g0.3g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 1.6g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g64kcal5.8g2.2g3.6g0.2g
Valittu annoskoko22g32kcal2.9g1.1g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g16kcal1.5g0.6g0.9g0.1g
Arvot/100g100g146kcal13.2g5g8.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214110