Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 43g12kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Kikherne (Gogreen), annos 100g58g60kcal4.6g8g1.1g5.7g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g93g32kcal0.9g6.3g0.5g1.3g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana422g266kcal12.6g34.4g8.6g16g
Valittu annoskoko211g133kcal6.3g17.2g4.3g8g
Annoskoko puolitettuna105g67kcal3.2g8.6g2.2g4g
Arvot/100g100g63kcal3g8.2g2g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167