Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl976g1288kcal127.8g2.9g81g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g578g2345kcal0g577.6g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g163g569kcal21.1g110.6g3.9g0g
Perunajauhot,rainbow331g1072kcal0.3g268g0.3g4.6g
Leivontamargariini Euroshopper39g283kcal0.4g0.4g31.4g0g
Leivinjauhe 14g25kcal0.7g5.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4200g11162kcal300.6g1929.6g233.2g9.4g
Valittu annoskoko2100g5581kcal150.3g964.8g116.6g4.7g
Annoskoko puolitettuna1050g2791kcal75.2g482.4g58.3g2.4g
Arvot/100g100g266kcal7.2g45.9g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258746