Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 426g125kcal4g19.1g1.7g8.1g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g138g37kcal1.8g6.6g0.3g2.3g
Kikherne (Gogreen), annos 100g576g605kcal46.1g80.6g11.5g57.6g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g926g324kcal9.3g63g4.6g13g
Rypsiöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4220g2667kcal125.6g345.2g86.4g162.8g
Valittu annoskoko2110g1333kcal62.8g172.6g43.2g81.4g
Annoskoko puolitettuna1055g667kcal31.4g86.3g21.6g40.7g
Arvot/100g100g63kcal3g8.2g2g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167