Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 248g354kcal31.1g0.7g25.5g0g
Sokeri 384g1558kcal0g383.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g18g72kcal0g17.9g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai440g1541kcal52.8g312.7g9.2g13.2g
Voi 339g2457kcal4g1.4g275.4g0g
Maito, Kevyt226g104kcal7.2g10.8g3.4g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 452g202kcal0.9g42.5g0.5g8.1g
Leivinjauhe 17g30kcal0.9g6.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4248g12638kcal193.8g1551.8g628g42.8g
Valittu annoskoko2124g6319kcal96.9g775.9g314g21.4g
Annoskoko puolitettuna1062g3160kcal48.5g388g157g10.7g
Arvot/100g100g298kcal4.6g36.5g14.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127760