Lohi-tuorejuustorulla

Lado lohiviipaleet limittäin kelmun päälle suorakaiteen muotoon.

Mausta sitruunamehulla.

Notkista tuorejusto ja lisää halutessasi tilliä, sitruunapippuria ym.
Levitä juusto lohen päälle ja rullaa kelmun avulla kuin kääretorttu.

Laita pakastimeen kohmettumaan, niin on helpompi leikata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohi, viipale (Netto), annos 50g1047g1832kcal198.8g0g115.1g1g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g1047g1779kcal80.6g54.4g136.1g29.3g
Sitruunamehu, laimentamaton35g7.3kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4256g7236kcal559g110g502.4g60.6g
Valittu annoskoko2128g3618kcal279.5g55g251.2g30.3g
Annoskoko puolitettuna1064g1809kcal139.8g27.5g125.6g15.2g
Arvot/100g100g170kcal13.1g2.6g11.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218395