Kaurateeleipä

Sekoita kuivat ainet ja raastettu juusto.

Lisää öljy ja maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Älä vaivaa.

Taputtele pellille 5 pientä leipää, n. 1cm paksuisia.

Tee haarukalla reikiä ja puolita taikinapyörällä tai veitsellä.

Paista 225c uunissa n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl28g95kcal3.9g15.7g1.9g3.1g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl70g245kcal9.8g44.8g2.2g3.9g
Juusto Oltermanni 17%35g76kcal10.5g0g5.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen70g23kcal2.3g3.4g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g7g63kcal0g0g7g0g
Leivinjauhe 3.5g6.1kcal0.2g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana427g1017kcal53.4g130.4g34g14g
Valittu annoskoko214g508kcal26.7g65.2g17g7g
Annoskoko puolitettuna107g254kcal13.4g32.6g8.5g3.5g
Arvot/100g100g238kcal12.5g30.5g8g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163374