Tomaattikeitto

1. Kuullota murskatut/palastellut valkosipulinkynnet ja palasteltu sipuli oliiviöljyssä.

2. Lisää sekaan pieneksi kuutioidut tomaatit (poista kova keskusta), mausteet ja vesi.

3. Anna kiehua hiljalleen 15-20 minuuttia.

4. Soseuta sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Tomaatti 750g171kcal4.2g25.9g2.2g10.5g
Kasvisliemikuutio 17g50kcal1.6g2.2g3.9g0.3g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Basilika, kuivattu 0.7g1.9kcal0.1g0.2g0g0.3g
Timjami 0.7g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1199g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4293g772kcal17.8g82g34.2g29g
Valittu annoskoko2147g386kcal8.9g41g17.1g14.5g
Annoskoko puolitettuna1073g193kcal4.5g20.5g8.6g7.3g
Arvot/100g100g18kcal0.4g1.9g0.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96781