Kebab Wokki (Karppaus)

Lisää pannulle öljy ja kuumenna, lisää pilkotut valkosipu ja chili!

Paista vihannekset kunnes ovat pempenneet (eivät kohmeisia enään.)
Kaada pannu johonki astiaan, ja lisää vähän öljyä pannulle ja paista kebab, mausta makusi mukaan.

Lisää vihannekset kebab joukkoon ja paista vähän aikaa, lisää kerma ja oota, että kerma paksunee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Kebabliha(lidl)75g147kcal13.9g2.5g9g0g
Wokkivihannekset Classic (Findus), annos 250g94g28kcal1.4g4.2g0.4g2.3g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl38g128kcal0.8g1.1g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g742kcal32.4g16.2g60g4.6g
Valittu annoskoko216g371kcal16.2g8.1g30g2.3g
Annoskoko puolitettuna108g185kcal8.1g4.1g15g1.2g
Arvot/100g100g172kcal7.5g3.8g13.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236424