Suklainen karppiherkku

Suklaa sulatetaan kermatilkan kanssa.

Sula suklaaseos sekoitetaan partiksen joukkoon.

Sinne joukkoon makeutusjauhe ja maun mukaan vaniljaesanssia (itse laitoin kolmisen grammaa).

loppu kermasta vatkataan vaahdoksi ja nostellaan massan sekaan.

Annetaan hetki levähtää jääkaapissa.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karl Fazer Exclusive, Thin Dark 70%, tumma suklaa (Fazer), annos 80g26g138kcal2g8.8g10.6g2.4g
Flora kuohu 26% (Unilever finland oy), annos 250g83g215kcal1.7g3.3g21.5g0.4g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g106g127kcal3.5g3.9g10.6g0g
Makeutusjauhe, Rainbow1.7g6.7kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g974kcal14.4g35.2g85.4g5.6g
Valittu annoskoko216g487kcal7.2g17.6g42.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna108g244kcal3.6g8.8g21.4g1.4g
Arvot/100g100g226kcal3.3g8.1g19.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255146