Mummon lihapullat

Sekoita muna, kermaviili ja sipulikeitto keskenään.

Lisää jauheliha joukkon ja sekoita hyvin.

Muotoile lihapullat ja laita uuniin 200 asteeseen n. 20. Paistoaika riippuu uunin tehosta ja lihapullien koosta.

Huom! Yksi annos=yksi lihapulla ja tein siis melko pieniä lihapullia.

Reseptistä tulee n. 39 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Page13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, pirkka 57g17g56kcal1.1g8g2.1g0g
Jauheliha porsaan 12%122g258kcal21.9g0g14.6g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g61g49kcal1.6g2.4g3.7g0g
Kananmuna, keitetty 16g23kcal2g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g770kcal53.2g20.8g44.2g0g
Valittu annoskoko216g385kcal26.6g10.4g22.1g0g
Annoskoko puolitettuna108g193kcal13.3g5.2g11.1g0g
Arvot/100g100g178kcal12.3g4.8g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335590