Karppaus Lätyt

Vatkaa munat, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma joukkoon ja vatkaa, lisää suola

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksu tosi hyviltä.

Letun saa käärittyä hyvin.

Täytteeksi sopii hyvin suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jamppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton1612g2305kcal193.4g0g161.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl269g913kcal5.4g8.1g94g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Voi, kotimainen luomu meijerivoi (Arlaingman), annos 15g27g196kcal0g0g21.5g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g242g1451kcal50.8g16g130.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4352g9730kcal499.2g48.2g814.6g0g
Valittu annoskoko2176g4865kcal249.6g24.1g407.3g0g
Annoskoko puolitettuna1088g2433kcal124.8g12.1g203.7g0g
Arvot/100g100g224kcal11.5g1.1g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359703