Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 64g18kcal0.8g2.6g0.1g1.4g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g32g31kcal6.4g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 107g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 2.4g7.2kcal0.2g0.3g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Voi 2.1g16kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana438g148kcal15g6.8g5.2g3.2g
Valittu annoskoko219g74kcal7.5g3.4g2.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna110g37kcal3.8g1.7g1.3g0.8g
Arvot/100g100g34kcal3.4g1.6g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203834