Naurisgratiini

Kuori ja paloittele nauriit, keitä ne pehmeiksi.

Asettele uunivuokaan, lisää päälle suola, kerma ja juustoraaste.

Gratinoi ½ tuntia, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Minnari65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauris 156g43kcal1.6g6.6g0.5g3g
Kuohukerma,valio,2dl31g106kcal0.6g0.9g10.9g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g31g122kcal9.1g0.5g9.4g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana439g542kcal22.6g16g41.6g6g
Valittu annoskoko219g271kcal11.3g8g20.8g3g
Annoskoko puolitettuna110g136kcal5.7g4g10.4g1.5g
Arvot/100g100g124kcal5.2g3.6g9.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211542