Kaurateeleipä

Sekoita kuivat ainet ja raastettu juusto.

Lisää öljy ja maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Älä vaivaa.

Taputtele pellille 5 pientä leipää, n. 1cm paksuisia.

Tee haarukalla reikiä ja puolita taikinapyörällä tai veitsellä.

Paista 225c uunissa n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl288g979kcal40.3g161.3g19.3g31.7g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl720g2520kcal100.8g460.8g22.3g39.6g
Juusto Oltermanni 17%360g781kcal108g0g61.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen720g238kcal23.8g35.3g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g72g648kcal0g0g72g0g
Leivinjauhe 36g63kcal1.9g13.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4392g10458kcal549.6g1342g349.6g143g
Valittu annoskoko2196g5229kcal274.8g671g174.8g71.5g
Annoskoko puolitettuna1098g2615kcal137.4g335.5g87.4g35.8g
Arvot/100g100g238kcal12.5g30.6g8g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163374