Lämmin tuorejuusto-broilerisiivuvoileipä

Voitele paahtoleipä creme bonjourilla, ripauta vähän mustapippuria päälle.

Päällystä broilerisiivuilla ja paprikaviipaleella, päällimmäiseksi emmentalia.

Lämmitä 175-200 asteisessa uunissa 5-10 minuuttia, leipää tarkkailemalla näkee, milloin kypsyysaste alkaa olla omaan makuun sopiva.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental, sinileima3.1g12kcal0.9g0g0.9g0g
Paprika, punainen2.8g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kaurapaahtoleipä, Fazer (22 g viipale)6.2g16kcal0.6g3g0.2g0.4g
Snellman Hunajabroilerifilee (Ohuenohut)8.2g8.2kcal1.6g0.2g0.1g0g
Creme Bonjour, Italialaiset yrtit (light, 15 %)2.3g3.8kcal0.2g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g81kcal6.6g6.8g3g1g
Valittu annoskoko23g41kcal3.3g3.4g1.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna11g20kcal1.7g1.7g0.8g0.3g
Arvot/100g100g180kcal14.6g15g6.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92959