Raparperimansikkasoppa

Keitetään raparperi kypsäksi.

Lisätään mansikat.

Sekoitetaan perunajauhot pieneen määrään kylmää vettä joka lisätään koko ajan sekoittaen sopan joukkoon.

Kiehautetaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Misser
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi pakastettu2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g2.1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Perunajauhot,rainbow0.5g1.5kcal0g0.4g0g0g
Sokeri 2.1g8.5kcal0g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g23kcal0g5.6g0g0g
Valittu annoskoko23g12kcal0g2.8g0g0g
Annoskoko puolitettuna12g6kcal0g1.4g0g0g
Arvot/100g100g51kcal0g12.2g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=106207