Jauhelihakeitto (karppi)

Ruskista jauheliha ja mausta se. Kiehauta vesi ja lisää kasvikset.

Lisää kypsä jauheliha ja mausta esimerkiksi lihaliemikuutiolla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g7.3g12kcal1.5g0g0.7g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka5.2g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g28kcal3.2g0.4g1.6g0g
Valittu annoskoko23g14kcal1.6g0.2g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna12g7kcal0.8g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g62kcal7g0.9g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213690