Paistetut sipulit

Paista pilkotut sipulit öljyssä, lisää valkoviinietikka, hunaja ja mausteet ja anna hautua.

Lisää maapähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g84g23kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Maapähkinä 28g160kcal7.2g3.7g12.1g4.4g
Neito Sitruuna Mausteöljy, 1 rkl, 13,5 g (Neito), annos 13.5g8.4g76kcal0g0g8.4g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)8.4g1.7kcal0g0.5g0g0g
Hunaja 3.9g13kcal0g3.2g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.1g3.2kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana441g598kcal19g32.2g41.8g15g
Valittu annoskoko220g299kcal9.5g16.1g20.9g7.5g
Annoskoko puolitettuna110g150kcal4.8g8.1g10.5g3.8g
Arvot/100g100g136kcal4.3g7.3g9.5g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153474