Jauhelihakeitto (karppi)

Ruskista jauheliha ja mausta se. Kiehauta vesi ja lisää kasvikset.

Lisää kypsä jauheliha ja mausta esimerkiksi lihaliemikuutiolla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1001g0kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g701g1191kcal140.1g0g70.1g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka501g175kcal14g23.5g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4404g2733kcal308.2g47g150.2g0g
Valittu annoskoko2202g1366kcal154.1g23.5g75.1g0g
Annoskoko puolitettuna1101g683kcal77.1g11.8g37.6g0g
Arvot/100g100g62kcal7g1.1g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213690