Nakkikeitto (perunat + keittojuurekset)

1. Vesi kiehumaan, lisää keittojuurekset, lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä n. 10min.

2. Lisää pilkotut perunat
3. Pilko nakit, paista pannulla rasvassa ja lisää keittoon.

4. Keitä yhteensä n. 30min.

Varmista kypsyys maistamalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 633 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset, apetit350g91kcal3.2g16.8g1.1g8.1g
Peruna, keskikokoinen 60g613g368kcal9.2g79.7g0.6g5.5g
Vesi, vesijohtovesi 876g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl8.8g22kcal1.1g0.1g1.9g0g
Nakki,popsi grillinakki350g907kcal42g19.6g73.6g0.7g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g8.8g58kcal0g0g6.5g0g
Maustepippuri, annos 1g8.8g0.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4431g2892kcal111g232.4g167.6g28.6g
Valittu annoskoko2216g1446kcal55.5g116.2g83.8g14.3g
Annoskoko puolitettuna1108g723kcal27.8g58.1g41.9g7.2g
Arvot/100g100g65kcal2.5g5.2g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141468