Sellerisalaatti

Selleri pilkotaan n sentin paloiksi.

Sipuli kuutioidaan pieniksi paloiksi.

Kaikki aineet yhdistetään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Raus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka180g20kcal2g2g0.4g1.8g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g27g243kcal0g0g27g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g14g3.4kcal0.1g1.2g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g538kcal4.4g7g54.8g4g
Valittu annoskoko225g269kcal2.2g3.5g27.4g2g
Annoskoko puolitettuna113g135kcal1.1g1.8g13.7g1g
Arvot/100g100g120kcal1g1.6g12.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468706