Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti8.4g42kcal2.1g2.8g2.4g2.4g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g6.2g3.4kcal0.4g0.2g0.1g6.2g
Vesi169g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g25g84kcal2.8g16g0.7g3g
Auringonkukansiemen 17g100kcal3.9g2.1g8.4g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana452g459kcal18.4g42.2g23.2g25.2g
Valittu annoskoko226g230kcal9.2g21.1g11.6g12.6g
Annoskoko puolitettuna113g115kcal4.6g10.6g5.8g6.3g
Arvot/100g100g102kcal4.1g9.3g5.1g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366502