Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g33g117kcal1.7g23.4g2g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g33g47kcal1.8g6.3g1.5g0g
Vispikerma Flora 20%33g73kcal1g1.7g6.7g0g
Sokeri 1.7g6.8kcal0g1.7g0g0g
Mansikka 117g54kcal0.6g9.8g0.2g2.2g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka8.3g3.2kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana454g603kcal10.4g87.4g20.8g4.4g
Valittu annoskoko227g301kcal5.2g43.7g10.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna114g151kcal2.6g21.9g5.2g1.1g
Arvot/100g100g133kcal2.3g19.3g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133397