Juusto-parsakaalikastike

2 dl Pirkka ruokakerma 10%
100 g Philadelphia light juusto
500 grammaa parsakaalia
1 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa

Pilko parsakaali.

Keitä kerma ja parsakaali paistinpannulla.

Laita puoli pakettia tuorejuustoa sekaan mausteiden kanssa.

Sekoita.

Keitä noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Pirkka 10%56g68kcal1.6g2.5g5.6g0g
Philadelphia Light tuorejuusto28g54kcal2.2g1g4.5g0g
Parsakaali brokkoli 141g49kcal6.5g2.7g0.4g3.5g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.4g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana454g345kcal20.8g13.4g21g7g
Valittu annoskoko227g173kcal10.4g6.7g10.5g3.5g
Annoskoko puolitettuna114g86kcal5.2g3.4g5.3g1.8g
Arvot/100g100g76kcal4.6g2.9g4.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383484