Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g334g1168kcal16.7g233.7g20g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g334g467kcal18.4g63.4g15g0g
Vispikerma Flora 20%334g734kcal10g16.7g66.8g0g
Sokeri 17g68kcal0g16.7g0g0g
Mansikka 1168g544kcal5.8g98.1g2.3g22.2g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka84g32kcal0.8g7.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4540g6026kcal103.4g872.8g208.2g44.4g
Valittu annoskoko2270g3013kcal51.7g436.4g104.1g22.2g
Annoskoko puolitettuna1135g1507kcal25.9g218.2g52.1g11.1g
Arvot/100g100g133kcal2.3g19.2g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133397