Jauhelihakeitto (karppi)

Ruskista jauheliha ja mausta se. Kiehauta vesi ja lisää kasvikset.

Lisää kypsä jauheliha ja mausta esimerkiksi lihaliemikuutiolla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 104g0kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g73g124kcal14.6g0g7.3g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka52g18kcal1.5g2.5g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana459g285kcal32.2g5g15.6g0g
Valittu annoskoko229g142kcal16.1g2.5g7.8g0g
Annoskoko puolitettuna115g71kcal8.1g1.3g3.9g0g
Arvot/100g100g62kcal7g1.1g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213690