Karviaismehu

Laita karviaiset isoon astiaan ja kaada päälle sokeri.

Sekoita, ja jos karviaiset ovat suoraan pakastimesta, anna sulaa pari tuntia.

Kaada päälle 4 litraa kiehuvaa vettä ja laita kansi päälle.

Odota 6 tuntia.

Siivilöi, laita pulloihin ja jääkaappiin.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Aikidohanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karviainen 4.4g1.7kcal0g0.2g0g0.1g
Sokeri 1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g15kcal0g3.4g0g0.2g
Valittu annoskoko23g8kcal0g1.7g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g4kcal0g0.9g0g0.1g
Arvot/100g100g33kcal0g7.3g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=239114